Vrumona

Apparatuur & Advies
Goede frisdrankautomaten bieden vele extra voordelen voor uw onderwijsinstelling. Frisdrankautomaten zorgen voor uitbreiding van het aantal uitgiftepunten. Door het aanbieden van een gebalanceerd frisdrankenassortiment toont u tevens dat u aandacht besteedt aan de wensen van uw leerlingen/studenten. Een goede drankenvoorziening zorgt er ook voor dat uw leerlingen/studenten tijdens de pauzes niet de deur uit hoeven en voorkomt tegelijkertijd zwerfafval en onnodige overlast buiten het terrein.

Vrumona biedt u ruime keus uit automaten in verschillende uitvoeringen en met diverse productmogelijkheden, capaciteit en uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor automaten met de thematische uitstraling van Lekker Bezig. Dit zijn non-branded automaten, die wij standaard adviseren op scholen. Bij deze non-branded automaten zijn bijpassende afvalbakken beschikbaar met Lekker Bezig uitstraling, die jongeren stimuleren om hun afval daarin weg te gooien. Daarnaast hebben we ook automaten met Crystal Clear en Pepsi Max uitstraling.

Smaakkaartjes en een verantwoorde keuze
De smaakkaartjes - die aangeven welke producten er in een automaat zitten - zijn ontwikkeld met het oog op een zo eerlijk en helder mogelijke informatievoorziening. Daarom zijn ze voorzien van een calorieaanduiding en een IKBlogo bij de producten waarvoor dit is toegestaan. Zo is in één oogopslag duidelijk hoeveel calorieën een bepaalde verpakking bevat en of dit product een bewuste keuze is. Desgewenst kunnen we uw automaten voorzien van een Lekker Bezig sticker waarop uw leerlingen/studenten kunnen aflezen hoeveel calorieën ze per dag nodig hebben en wat ze moeten doen om calorieën te verbranden.

Cateraars kunnen we ondersteuning bieden door middel van speciale calorieënkaarten, zodat het ook bij balieverkoop duidelijk is voor uw leerlingen/studenten welke producten een verantwoorde keuze zijn. Hiermee onderstrepen we hoeveel belang wij hechten aan een gebalanceerde frisdrankconsumptie.

Naast automaten leveren we uiteraard ook glasdeurkoelkasten voor een attractieve presentatie van het PET-assortiment. Ook deze kunnen op uw verzoek worden voorzien van een Lekker Bezig uitstraling.

Voor meer informatie neem contact met ons op